facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Σκληρή απάντηση Μηλιού στις… διαδόσεις Σακελλαρίδη: «Τα γραπτά μου βασίζονται σε αποφάσεις συνεδρίου»

Η έμμεση αλλά σαφέστατη αποδοκιμασία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς πλήρως απενεργοποιημένο, Γιάννη Μηλιό δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη προκάλεσε την άμεση δεικτική απάντηση του επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Σακελλαρίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Α 989 απάντησε στο άρθρο του κ. Μηλιού [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] που αποδομούσε τη συμφωνία στο Eurogroup και αποδοκίμαζε την κυβερνητική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Μια μέρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος όπου αναμένεται να ασκηθεί κριτική από μερίδα των μελών της, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Μηλιός έχει πάρει τον δρόμο της εξόδου».
Η ευθεία απάντηση του κ. Μηλιού ήρθε λίγες ώρες αργότερα πάλι δημοσίως, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter: ««Σε απάντηση διαδόσεων, δηλώνω περισσότερο ΣΥΡΙΖΑ από ποτέ. Τα γραπτά μου βασίζονται στις συνεδριακές αποφάσεις του κόμματός μου».
Είναι προφανές ότι ο κ. Μηλιός δεν προτίθεται να κάνει πίσω από τις απόψεις του όπως επίσης και απαντά σαφέστατα ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας διαδόσεις τις δηλώσεις που έκανε ο άνθρωπος ο οποίος περισσότερο από κάθε άλλον -εκ της θέσεως του- αποτελεί τη φωνή του πρωθυπουργού.

koolnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news