facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ανοίγει η ΕΡΤ αυξάνεται η ΔΕΗ!

«Κατά 99% το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ θα κατατεθεί στη Βουλή μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τονίζοντας ότι η επαναλειτουργία της ΕΡΤ θα γίνει από μηδενική βάση αλλά και ότι η χρηματοδότηση των αλλαγών στο νέο φορέα θα γίνει μέσω της αύξησης του ανταποδοτικού τέλους που πληρώνεται δια των λογαριασμών της ΔΕΗ

Μια μικρή αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος, τόνισε συγκεκριμένα ο υπουργός μιλώντας στο ΣΚΑΙ, θα μπορούσε πάρα πολύ εύκολα να καλύψει όλες τις ανάγκες.

Επί των διαδικαστικών, ξεκαθάρισε ότι δικαιούνται να επιστρέψουν στην ΕΡΤ οι εργαζόμενοι που δούλευαν την ημέρα που έκλεισε η ΕΡΤ, μίλησε για «εσωτερική αναδόμηση», διευκρίνισε ότι το όνομα θα παραμείνει "ΕΡΤ" ενώ δεσμεύτηκε ότι θα λειτουργεί σε πλήρη ανάπτυξη, στη μορφή που είχε δηλαδή πριν την αντικατάστασή της από τη "ΝΕΡΙΤ".

Υπενθυμίζεται ότι στην ομιλία του κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης, ο κ. Παππάς είχε υποστηρίξει πως επιστροφή στο αμαρτωλό παρελθόν δε θα υπάρξει, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξουν αστρονομικοί μισθοί, ούτε εξωφρενικές δαπάνες.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news