facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η Λαγκάρντ απαντάει στο ερώτημα: Φταίει η Γερμανία ή η Ελλάδα; [βίντεο]

Μια εμφάνιση-έκπληξη έκανε η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ και απάντησε σε κρίσιμα ερωτήματα.

Η κα Λαγκάρντ βρέθηκε στην εκπομπή The Daily Show του γνωστού Αμερικανού κωμικού John Stewart και απάντησε σε ένα ερώτημα που... απασχολεί πολύ κόσμο.

Ο John Stewart τη ρώτησε «Ποιος φταίει; Η Ελλάδα ή η Γερμανία;» με την Γαλλίδα να παραμένει σταθερή στη διπλωματική της θέση και να απαντάει «Δεν είναι διαμάχη μιας χώρας με άλλη».

Οταν ο διάσημος κωμικός τη ρώτησε «Ποιος έκανε πίσω; Η Ελλάδα ή η Γερμανία» η επικεφαλής του ΔΝΤ ανέφερε ότι το ζήτημα είναι πιο περίπλοκο.

«Οι περισσότερες χώρες λένε ότι δάνεισαν χρήματα στην Ελλάδα και έτσι είναι. Η Γερμανία ως η μεγαλύτερη οικονομία δάνεισε τα περισσότερα, αλλά χρήματα έδωσαν και μικρότερες χώρες όπως η Μάλτα» σημείωσε η Κριστίν Λαγκάρντ.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ επισήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις τονίζοντας ότι έχει γίνει πρόοδος, αλλά χρειάζονται κι άλλες προσπάθειες, κυρίως κατά της διαφθοράς.



iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news