facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Μύκονος:Το εξευτελιστικό ποσό των 1.500 ευρώ ετησίως έδινε ο επιχειρηματίας για την παραλία!

Μόλις 1.500 ευρώ ήταν το μίσθωμα που κατέβαλε ετησίως ο επιχειρηματίας που διατηρούσε την επιχείρηση με τα θαλάσσια σπορ στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, όπου στις 11 Αυγούστου έγινε το τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα παιδί 10 ετών.

Έτσι ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ζήτησε εκ νέου έρευνα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, η οποία του απέστειλε το πόρισμα για την εκμίσθωση. Σύμφωνα με αυτό, η τελευταία σύμβαση μεταξύ του Δήμου Μυκόνου και του ιδιοκτήτη μισθωτή δεν είχε προσυπογραφεί ακόμη από τον προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου και για το λόγο αυτό ο υπουργός, που είχε παραγγείλει τη διενέργεια της σχετικής έρευνας μετά τις αποκαλύψεις από τον Τύπο για παραβάσεις στη διαδικασία εκμίσθωσης του αιγιαλού, ζήτησε περαιτέρω έρευνα από τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Σπ. Σπυρίδων.

Τέλος, επισημαίνεται ότι καθώς το συνολικό μίσθωμα ανέρχεται στα 1.500 ευρώ, ενώ το τέλος που υποχρεώνεται να καταβάλει προς το Δημόσιο είναι μόλις 300,20 ευρώ (το 20% του μισθώματος), γεγονός που αποτελεί ακόμη έναν λόγο για περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης, όπως σημειώνεται από το υπουργείο Εσωτερικών.

protothema
Διαβάστε Περισσότερα » "Μύκονος:Το εξευτελιστικό ποσό των 1.500 ευρώ ετησίως έδινε ο επιχειρηματίας για την παραλία!"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news