facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Το Pirate Bay άνοιξε και πάλι!

Μετά το ολιγοήμερο κλείσιμο της, η δημοφιλής ιστοσελίδα διαμοιρασμού torrent αρχείων, The Pirate Bay, ανοίγει και πάλι σε νέο domain.

Τι κι αν η Σουηδική αστυνομία έκανε έφοδο στις εγκαταστάσεις του και πήρε όλα τα μηχανήματα που υπήρχαν εκεί, η δημοφιλής ιστοσελίδα διαμοιρασμού torrent αρχείων, The Pirate Bay, μεταφέρθηκε και ξανανοίγει με τη βοήθεια του της ιστοσελίδας Isohunt

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει ότι το Pirate Bay άνοιξε σε νέο Domain που εδρεύει αυτή τη φορά στην Κόστα Ρίκα (.cr) όπως αποδείχθηκε όμως το domain αυτό είναι ψεύτικο.

Πάντως η ιστοσελίδα torrent, Isohunt, η οποία και αυτή έχει “κλείσει” από την αστυνομία δημιούργησε την σελίδα oldpiratebay.org στην οποία ο χρήστης μπορεί να βρει ότι έψαχνε στο Pirate bay.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Pirate Bay, η η δημοφιλής ιστοσελίδα διαμοιρασμού torrent αρχείων έχει πάνω από 40 sites στα οποία μπορεί να μεταφερθεί πράγμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των αρχών, ειδικά αν αναλογιστεί κάνεις ότι η ιστοσελίδα βρίσκεται σε cloud servers σε 20 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο…

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news