facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Διαψεύδει το «Αγλαϊα Κυριακού»: Οι γιατροί δεν αρνήθηκαν να χειρουργήσουν το παιδί

Κατηγορηματικά διαψεύδει η διοίκηση του νοσοκομείου «Αγλαϊα Κυριακού» την καταγγελία του Μητροπολιτικού Ιατρείου Ελληνικού ότι γιατροί αρνήθηκαν να προβούν σε προγραμματισμένη επέμβαση σε παιδί 2,5 ετών αν οι ανασφάλιστοι γονείς του δεν κατέβαλλαν προκαταβολικά 300, που είναι το κόστος της επέμβασης.

«Ουδέποτε τα παιδιατρικά νοσοκομεία, και εν προκειμένω το «Αγλαϊα Κυριακού», αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε παιδί που χρειάστηκε περίθαλψη» λέει στο protothema.gr ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Μάνος Παπασάββας.

Οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν ήδη δεχθεί το παιδί μέσω των τακτικών ιατρείων και έχουν προγραμματίσει το χειρουργείο που αφορά σε ουρολογικής φύσεως πρόβλημα για την ερχόμενη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου ο πατέρας του παιδιού βρισκόταν σήμερα στο «Αγλαϊα Κυριακού» για να διευθετήσει θέματα γραφειοκρατικά αναφορικά με την τριμελή επιτροπή όπου πρέπει να υποβάλλει το αίτημα και φέρεται να δήλωσε άγνοια για τη δημοσιοποίηση του θέματος που αφορούσε το παιδί του από το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού.

1 σχόλια:

Christos είπε...

Η απάντηση μας στο ψευδές δημοσιεύμα http://www.mkiellinikou.org/blog/2014/12/03/ektakto/

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news