facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Τι κατέθεσαν στον Εισαγγελέα Μηταράκης - Γεωργιάδης για την υπόθεση Ξουλίδου

«Το πρόβλημα στην υπόθεση αυτή δεν είναι τα δήθεν τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά τα τρία εκατομμύρια των δημοσκοπήσεων» δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, βγαίνοντας σήμαρα από το γραφείο του Εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλου, όπου προσήλθε αυτοβούλως για να καταθέσει για την υπόθεση του «κουμπαρά» προκειμένου, όπως καταγγέλεται, να δωροδοκηθούν βουλευτές για να εξασφαλιστεί η πλειοψηφία ενόψει εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μηταράκης απέδωσε την όλη υπόθεση στην προσπάθεια εκφοβισμού βουλευτών και έστρεψε τα πυρά του κατά του προέδρου των Ανεξάρητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, αφήνοντας να εννοηθεί πως πίσω από την όλη υπόθεση κρύβεται ο ίδιος, αδιαφορώντας για το μέλλον του τόπου.

Δήλωση για το ίδιο θέμα έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επίσης προσήλθε αυτοβούλως για να καταθέσει για την ίδια υπόθεση. Απέδωσε την εμπλοκή του ονόματός του και του ονόματος του κ. Μηταράκης σε πολιτικές σκοπιμότητες και μίλησε για προσπάθεια του κ. Καμμένου να στοχοποιήσει βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση προς τον Εισαγγελέα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον κ. Γιώργο Σούκουρη μία φορά και ότι στις 21 Αυγούστου του είχε αποστείλει ένα μήνυμα στο facebook με το οποίο κατηγορούσε την κυβέρνηση για θέματα συντάξεων βορειοηπειρωτών, όπως επίσης και για την κατάσταση τστο κέντρο της Αθήνας.

Στη συνέχεια μέσω της γραμματέως του, όπως φέρεται να κατέθεσε ο κ. Γεωργιάδης κλείστηκε ένα ραντεβού προκειμένου ο ίδιος να συναντηθεί στο γραφείο του με τον κ. Σούκουρη. Πράγματι, η συνάντηση αυτή έγινε και διήρκεσε δέκα λεπτά. Κατά τη διάρκειά της ο κ. Σούκουρης φέρεται να επανέλαβε στον κ. Γεωργιάδη όσα του είχε γράψει στο μήνυμα στο facebook.

Κατά καιρούς και περίπου για ένα μήνα μετά ο κ. Σούκουρης φέρεται να έστελνε στον Άδωνι Γεωργιάδη μηνύματα στο facebook, ανάλογου περιεχομένου. Σε ένα από αυτά ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να του απάντησε: «Πηγαίντε όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ»!

Στη συνέχεια, όπως φέρεται να είπε σήμερα στον Εισαγγελέα ο κ. Γεωργιάδης, άκουσε ξανά το όνομα του Γιώργου Σούκουρη από τον Πάνο Καμμένο και τους δημοσιογράφους.

«Μετά τη συνεχιζόμενη περιφορά της λάσπης από τον κ. Καμμένο και την κ. Ξουλίδου, που ενέπλεξαν τα ονόματά μας σ' αυτή την υπόθεση, κρίναμε σκόπιμο εγώ και ο κ. Μηταράκης να έρθουμε στον Εισαγγελέα αυτοβούλως και να καταθέσουμε. Δεν έχουμε καμία εμπλοκή στην υπόθεση» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Η γνωριμία μου με τον κ. Σούκουρη ήταν γνωριμία διάρκειας δέκα λεπτών. Έχω δει αυτό τον άνθρωπο, όπως βλέπω εκατοντάδες ανθρώπους. Μας ενέπλεξαν για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας. Πρόκειται για προσπάθεια του Πάνου Καμμένου, ώστε αν τολμήσουν βουλευτές του να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχουν τη ρετσινιά».

Από την πλευρά του, ο κ. Μηταράκης δήλωσε: «Πρόκειται για μια άθλια υπόθεση και για απαράδεκτη εμπλοκή του ονόματός μου σε αυτή. Ο Σούκουρης δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης μου».

Η εισαγγελική έρευνα θα συνεχιστεί αύριο με την κατάθεση κι άλλων μαρτύρων.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news