facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Μιχελογιαννάκης: Παράτησε την απεργία πείνας και πήγε να πιει το καφεδάκι του!

Ούτε δύο ημέρες δεν κράτησε η επαναστατική διάθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που λογάριαζε χωρίς τον καιρό - Την ίδια ώρα δίνει ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και δηλώνει ότι... συνεχίζει την απεργία

Από το πρωί του Σαββάτου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης είχε αναγγείλει την απόφασή του να προχωρήσει σε απεργία πείνας μαζί με τους Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος.

Αιτία ήταν μια σειρά από ζητήματα, όπως τα μέτρα που συζητούνται στην Βουλή, η τρόικα, το «άλλο ένα μνημόνιο» αλλά και οι δηλώσεις Νταβούτογλου για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου της Κύπρου.

Αυτό όμως που δεν είπαν στον άνθρωπο ήταν ότι ο καιρός θα χαλάσει. Πώς να κάνει με την ησυχία του απεργία πείνας όταν βρέχει καταρρακτωδώς; Έτσι λοιπόν σηκώθηκε και πήγε σε μια καφετέρια να πιει το καφεδάκι του!

Φυσικά η απόφασή του αυτή άφησε σύξυλους τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία και κοντράρονταν για το ποιος θα τον βγάλει πρώτος σε ζωντανή σύνδεση. «Φεύγω, πάω για καφέ και θα ξανάρθω αργότερα», ήταν η ατάκα αποχώρησης του κ. Μιχελογιαννάκη παρατώντας το sleeping bag και την επαναστατική του διάθεση στην άκρη μετά από -ούτε- δύο ημέρες απεργίας πείνας.

Παρόλα αυτά, την ίδια πιθανώς ώρα που απολάμβανε τον καφέ του, παραχωρούσε ραδιοφωνική συνέντευξη στα Παραπολιτικά εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απεργία πείνας, παραλείπωντας να αναφέρει ότι έκανε ένα μικρό διάλειμμα...

Με συνέντευξή της σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, η κ. Φωτεινή Πιπιλή μίλησε για πλήρη γελοιοποίηση του κ. Μιχελογιαννάκη όταν εμφανίστηκε για ένα 24ωρο στο Σύνταγμα. «Κατεγράφη στο ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο real time απεργός πείνας» σχολίασε.

Η κυρία Πιπιλή μίλησε επίσης για γελοίες στιγμές χθες, όταν ο απεργός πείνας βουλευτής μπήκε στο κοινοβούλιο, ενώ πρόσθεσε ότι είναι γνωστό ότι κάποιοι κερδίζουν οικονομικά και πολιτικά από την εκμετάλλευση της εικόνας των προσφύγων με τα παιδιά τους στο κέντρο της Αθηνάς.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news