facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Στο δρόμο της ανάρρωσης ο Π. Ινιωτάκης - Συγκλονιστική αφήγηση των δραματικών γεγονότων

Αποφασισμένος να μην το βάλει κάτω στέλνωντας το μήνυμα ότι δεν θα σταματήσει να παλεύει για ένα καλύτερο Ηράκλειο δηλώνει ο Πέτρος Ινιωτάκης που μετά την περιπέτεια του βαδίζει πλέον στο δρόμο της ανάρρωσης.

Ο ίδιος με τα σημάδια από τα χτυπήματα που δέχτηκε να είναι ακόμα εμφανή στο πρόσωπο του είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στα καθήκοντα το συντομοτερο δυνατόν διαμηνύοντας ότι οι δράστες δεν υπολόγισαν καλά την ... επιμονή του.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Cretalive και προκάλεσε αίσθηση:

"Δέχθηκα ένα τυφλό χτύπημα, δε θα δεχτώ ότι Κρητικός θα χτυπούσε έτσι με τέτοια λύσσα πισώπλατα, οι Κρητικοί δεν χτυπούν έτσι.",λέει ο Πέτρος Ινιωτάκης και συνεχίζει:" Ήταν ένα επαγγελματικό χτύπημα, είχαν παρακολουθήσει το δρομολόγιο μου. Με το που μπαίνω στο πάρκινγκ δέχομαι το πρώτο χτύπημα που ήταν τόσο βίαιο που έχασα τον κόσμο..Στη συνέχεια δέχθηκα ακόμα 7-9 χτυπήματα, όπως πήγα να στρίψω ια να δω ποιος είναι με γρονθοκόπησαν. Η αστυνομία λέει ότι ήταν ένας , αλλά εγώ δε μπορώ να πιστέψω πως ένας άνδρας θα μπορούσε να χτυπάει με τέτοια ταχύτητα με τα δυο του χέρια."

"Ήταν μία άψογα οργανωμένη φονική επίθεση, δεν ήταν μήνυμα.Δεν είναι σιωπηλός ή φοβισμένος και δε θα σταματήσω να κάνω ότι κάνω στον δήμο.",δηλώνει ο αντιδήμαρχος. Με δάκρυα να κυλούν στα μάτια του ο κ. Ινιωτάκης λέει πως σκέφτηκε μόνο την οικογένεια του, τα παιδιά του και τους γονείς του."Φοβήθηκα ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την βιαιότητα των χτυπημάτων.Δε σταματάς; θα με σκοτώσεις; του είπα."

“Δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω τι συνέβη. Όποιος λέει ότι δεν φοβήθηκε θα πει ψέματα. Αλλά τους λέω ότι…δεν μασάω. Και κυρίως Τους λέω ότι δεν πρόκειται να φοβηθεί μια ολόκληρη πόλη! Ήθελαν να εξοντώσουν εμένα και να τρομοκρατηθεί μια ολόκληρη πόλη! Αυτό δεν θα περάσει και δεν πρέπει να περάσει” .

«Όσο περνούν οι μέρες, οι ώρες συνειδητοποιώ τι έγινε. Και μιλώντας με τους γιατρούς κατάλαβα ότι είχαν στόχο τη φυσική μου εξόντωση. Δεν ξέρω ποιος το έκανε και ποιος πολύ περισσότερο κρύβεται πίσω από αυτό. Περιμένω όμως την Αστυνομία να διαλευκάνει την υπόθεση, που δεν αφορά τον Πέτρο Ινιωτάκη. Θέλω να χυθεί άπλετο φως. Δεν αφορά ένα πρόσωπο, έχει να κάνει με τους θεσμούς και τη λειτουργία της πόλης. Την κατατρομοκράτηση των Ηρακλειωτών. Υπάρχει άραγε κάποιος που δεν το καταλαβαίνει αυτό;» τονίζει ο αντιδήμαρχος που...σφίγγει τα δόντια για να μπορέσει να κρατηθεί...ψύχραιμος.

"Δεν έχω ενοχλήσει και δεν με έχει ενοχλήσει κανένα. Πάντα είχα μέτωπα για τις πολιτικές μου ιδέες και όχι προσωπικά όπως κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί.",καταλήγει ο αντιδήμαρχος.


cretalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news