facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Βόλος: Χωρίς Ογκολόγο το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο

Χωρίς ογκολόγο έμεινε το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, αφού ο μοναδικός ογκολόγος γιατρός του Νοσοκομείου κος Γ. Ρήγας πήρε την κανονική του άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δεκάδες ασθενείς που εξέταζε κάθε μέρα έχουν αναγκαστεί να παρατείνουν τα ραντεβού τους μέχρι να επιστρέψει ο γιατρός με αποτέλεσμα να θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου για αυτές τις μέρες έφερε έναν ογκολόγο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για να τον αντικαταστήσει, ο οποίος έρχεται 3 φορές την εβδομάδα.

Η Πρόεδρος των καρκινοπαθών Μαγνησίας Κα Φουστούκου Ελένη μας είπε:

«Η κατάσταση είναι δραματική έχουμε μόνο έναν ογκολόγο για εκατοντάδες ασθενείς και λογικό είναι να πάρει άδεια ο γιατρός γιατί έφτασε στο απροχώρητο από την κούραση αφού έρχεται 9 το πρωί και φεύγει 9 το βράδυ εξετάζοντας ασθενείς. Η διοίκηση του Νοσοκομείου τον αναπλήρωσε με άλλο oγκολόγο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έναν εξαίρετο γιατρό αλλά έρχεται 3 φορές την εβδομάδα, δεν μπορεί να δει όλα τα περιστατικά και δεν γνωρίζει το ιστορικό του κάθε ασθενή με αποτέλεσμα τα ραντεβού να πάνε πίσω. Εμείς θέλουμε έναν δεύτερο μόνιμο ογκολόγο για να γίνει σωστή δουλειά. Η συμβολή του κυρίου Ρήγα στο Ογκολογικό είναι μεγάλη γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ογκολογική μονάδα στο Νοσοκομείο. Εμείς ζητάμε να μας στείλουν άμεσα έναν δεύτερο ΜΟΝΙΜΟ ογκολόγο ώστε να γίνει μια σωστή κλινική και να μην τρέμει πάντα το φυλλοκάρδι μας όταν λείπει σε άδεια ο γιατρός».

Πρέπει άμεσα ο Υπουργός Υγείας να δώσει λύση στο πρόβλημα και να φέρει και έναν δεύτερο μόνιμο ογκολόγο στο Νοσοκομείο του Βόλου.

thessalikipress

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news