facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Τετάρτη (10-12-2014) μετά το μεσημέρι στη νότια χώρα με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές.

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες σήμερα στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το Ιόνιο, τη Στερεά την Εύβοια και τη νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά κυρίως στις νοτιότερες περιοχές.

Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το απόγευμα θα ενταθούν στην Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Παρασκευή τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια χώρα και βαθμιαία θα ασθενήσουν.

Πλημμυρισμένα σπίτια και σοβαρές ζημιές στον Πόρο

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Πόρος έπειτα από την έντονη βροχόπτωση που προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα. Η κακοκαιρία άφησε πίσω της την απόλυτη καταστροφή, καθώς σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε δεκάδες κλήσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες περίπου εκατό σπίτια πλημμύρισαν, ενώ ακόμα περισσότερα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Επίσης, τμήματα του οδικού δικτύου και όλα τα ρέματα του νησιού έχουν κατακλυστεί από χώματα, πέτρες και διάφορα άλλα υλικά.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news