facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Αχαΐα: Έστειλαν σάπιο κοντέινερ σε άστεγη οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά!

Μόνο στην Αχαΐα και μάλιστα στη Δυτική Αχαΐα μπορούσαν να συμβούν και όντως συμβαίνουν αυτά.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ύπαρξη οικογένειας με δύο ανήλικα αγοράκια τεσσάρων και πέντε χρόνων που ζουν σε παράπηγμα με τσίγκους στις Βελιτσές, ανταποκρίθηκε στο αίτημα που είχαν υποβάλει και τελικά τους έστειλε ένα κοντέινερ.

Ο Δήμος της Δυτικής Αχαΐας , έβγαλε την υποχρέωση του!!! Μόνο που η συνέχεια επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη για την τετραμελή οικογένεια, καθώς το κοντέινερ που με τόσο κόπο τους …διατέθηκε είναι σάπιο, μπάζει από παντού και είναι σαν να μένουν στο παράπηγμα από τσίγκους.

Αποτέλεσμα της απάθειας των υπευθύνων – τεράστιες οι ευθύνες και της αποκεντρωμένης περιφέρειας η οποία έχει την αρμοδιότητα συλλογής των κοντέινερ που είχαν διατεθεί για τους σεισμούς και τώρα έχουν αλλάξει χρήση – τα δύο ανήλικα αγόρια να βρίσκονται εδώ και μια εβδομάδα με 40 πυρετό .

Το τραγικό της υπόθεσης είναι, πως την ίδια ώρα, τόσο στα όρια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, όσο και στην περιοχή της Αιγιάλειας, υπάρχουν δεκάδες κοντέινερ τα οποία είναι σε καλή κατάσταση και έχουν μετατραπεί από αυτούς στους οποίους είχαν παραχωρηθεί μετά το σεισμό σε ξενώνες ή σε εξοχικά σε παραθαλάσσια κτήματα που διαθέτουν.

Να σημειωθεί πως σε πρώην κοινότητα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας υπάρχει πολίτης στον οποίο είχε παραχωρηθεί κοντέινερ μετά τον σεισμό, ο οποίος τώρα το ενοικιάζει.

Παρόλα αυτά στην οικογένεια με τα δύο ανήλικα αγοράκια, οι αρμόδιοι βρήκαν μετά από παρεμβάσεις ένα σάπιο κοντέινερ , έβγαλαν την …υποχρέωση αλλά το πρόβλημα παραμένει.

patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news