facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«Για να στολιστεί το Σύνταγμα θα πρέπει να φύγει η κουρελαρία»

«Η Αθήνα πότε θα στολιστεί; Πρέπει πρώτα να φύγει από εκεί η κουρελαρία», ανέφερε στη χθεσινή του εκπομπή ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος αναφερόμενος στους Σύρους πρόσφυγες που κάνουν καθιστική διαμαρτυρία αλλά και απεργία πείνας στη πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος.

«Η Αθήνα πότε θα στολιστεί; Πρέπει πρώτα να φύγει από εκεί η κουρελαρία. Όλες οι πρωτεύουσες του κόσμου στολίζουν, εμείς στολίσαμε Σύριους» τόνισε ο Μ. Τσαουσόπουλος στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athens DeeJay 95,2»

Ο μουσικός παραγωγός δε σταμάτησε εκεί και κάλεσε το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη να πιέσει την κυβέρνηση να βρει λύση ώστε να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες προσθέτοντας πως «δε μιλάμε ρατσιστικά και τα λοιπά. Να τους περιθάλψουν μετά»…

«Τι θα κάνουμε τώρα δηλαδή; Μαγαζιά, ξενοδοχεία (θα βλέπουν) τους Σύριους να αναβοσβήνουν. Θα μένεις στο Μεγάλη Βρετανία, θα πληρώνεις 600-700-1.000 την ημέρα, θα ανοίγεις την πόρτα σου και θα βλέπεις τα κουρέλια από κάτω» συνέχισε και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό πρόσθεσε: «Αντουάν, βάλε κάποιον να το καθαρίσει αυτό».

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news