facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Αλβανός «πιστολέρο»: 'Επινα και δεν ήξερα τι έκανα - Μόνο η Ρεζάρτα με ηρεμούσε

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορούμενου, ο οποίος τελικά απολογήθηκε με τη βοήθεια διερμηνέα και χωρίς δικηγόρο, για σωρεία κακουργηματικών πράξεων μεταξύ των οποίων και για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε μπαρ στο Μεταξουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρμπέρ Μπάκο στην απολογία του αποδέχθηκε όλες τις ενέργειες που του καταλογίζουν. Μάλιστα, αναφερόμενος στο επεισόδιο στο Μεταξουργείο είπε πως συμμετείχε μαζί με τον συγκατηγορούμενο του Ολντί αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.

«Βοήθεια» από τον ψυχίατρο ζητεί τώρα ο Αλβανός «πιστολέρο» Αρμπέρ Μπάκο καθώς κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην 8η τακτική ανακρίτρια υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ισχυριζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και «όταν πίνει δεν ξέρει τι κάνει και χάνει τον έλεγχο».

«Μόνο με την Ρεζάτα είμαι ήρεμος» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια αναφερόμενος στην σύντροφο του, η οποία μετά την απολογία της για υπόθαλψη εγκληματία αφέθηκε ελεύθερη με όρους. Μάλιστα, εξομολογήθηκε στη δικαστική λειτουργό πως πρόθεση του είναι να την παντρευτεί.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news