facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η Ιωάννα Κριεκούκη αναδείχθηκε νέα δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας

Επανακαταμέτρηση ζήτησε η παράταξη του υποψηφίου Θ.Πανωλιάσκου

Η Ιωάννα Κριεκούκη αναδείχθηκε νέα δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας, κατά τον β΄γύρο της επαναληπτικής εκλογής της 7ης Δεκεμβρίου. Η κ. Κριεκούκη (που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ) αναλαμβάνει τη δημαρχία από τον Γ.Δρίκο (που πρόσκειται στη ΝΔ).

Η συμμετοχή έφτασε στο 60%

Ο συνδυασμός της κ. Κριεκούκη συγκέντρωσε 4773 ψήφους, κερδίζοντας με ποσοστό 51,06% και ο Γιώργος Δρίκος συγκέντρωσε 198 ψήφους λιγότερους (4575 ψήφοι) που αντιστοιχεί σε ποσοστό 48,94%.

Ωστόσο, η εκλογική διαδικασία ενδέχεται να επαναληφθεί, καθώς ζήτησε επανακαταμέτρηση η παράταξη του υποψηφίου Θ.Πανωλιάσκου (που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ).

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Κυριακή, στον α’ γύρο των επαναληπτικών εκλογών, ο κ. Δρίκος συγκέντρωσε το 36% των ψήφων (3.908 ψήφους) ενώ η κ. Κριεκούκη επελέγη από το 30% των ψηφοφόρων που συμμετείχαν στις εκλογές. Πέρασε στον τελευταίο εκλογικό γύρο για μόλις 6 ψήφους από τον υποψήφιο που στηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ, Θάνο Πανωλιάσκο.

Επίσης, ο κ. Δρίκος έχει προσφύγει στο ΣτΕ κατά των επαναληπτικών εκλογών και η προσφυγή του θα συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news