facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ραντεβού με τον πρωθυπουργό έχουν τη Δευτέρα οι γονείς του Ρωμανού

Τη Δευτέρα, στις 11.00, αναμένεται να συναντηθούν οι γονείς του Νίκου Ρωμανού με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Νωρίτερα ο συνήγορος του απεργού πείνας είχε πει ότι γίνονται προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, ενώ ανήγγειλε ότι ο Νίκος Ρωμανός, σκληραίνει τη στάση του. Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου του, που τον επισκέφτηκε σήμερα, Σάββατο, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ο Ν. Ρωμανός προτίθεται να ξεκινήσει και απεργία δίψας προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά του.

Ο Νίκος Ρωμανός ζητεί να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του στα ΤΕΙ Αθήνας όπου και πέρασε με πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο πατέρας του, Γιώργος Ρωμανός, μιλώντας στο Έθνος, λέει: «Δεν ξέρω σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή μπορεί και να το 'λεγα... σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου. Μπορεί και να το 'λεγα, στην πολύ κρίσιμη στιγμή, όμως. Γιατί πονάω... Η μητέρα του πονάει πολύ περισσότερο από μένα».

Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως δεν πιστεύει ότι το παιδί του κάνει λάθος και προσθέτει: «Ως πατέρας δεν μου αρέσει να βασανίζεται το παιδί μου. Δεν μου αρέσει καθόλου να βασανίζεται και επιμένω, από αυτό το σάπιο κράτος. Πονάω και δεν το δέχομαι αυτό, αλλά από την άλλη μεριά αναγνωρίζω το ηθικό υπόστρωμα των κινήσεών του».

Σημειώνει ότι ποτέ δεν ρώτησε τον γιο του για τη ληστεία στην Κοζάνη, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να εντάσσεται στο σκεπτικό του ότι «εγώ είμαι από αυτούς που θα φτιάξουν έναν καινούργιο καλύτερο κόσμο».

Δηλώνει ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης «πρέπει να κάνει πίσω γιατί αυτός έχει το άδικο», ενώ υπογραμμίζει πως «ο θάνατος του Αλέξη τον επηρέασε διττά. Από τη μια σκοτώνεται ο φίλος του και από την άλλη επιβεβαιώνονται και όλα αυτά που ήξερε. Ήταν ατυχία που βρέθηκε εκεί, ήταν 15,5 χρονών παιδιά. Ο Αλέξης ξεψύχησε στην αγκαλιά του... Μετά ήταν ένα πάρα πολύ θυμωμένο παιδί. Ο μεγάλος θυμός ήταν το συναίσθημά του. Τον επηρέασε πολύ και υπάρχει αυτό μέσα του».

Ν.Ρωμανός: Διαφωνώ με την συνάντηση

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο συνήγορος του Ν.Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, διάβασε ανακοίνωση του ίδιου, στην οποία δηλώνει αντίθετος με τη συνάντηση, αν και κατανοεί -όπως δηλώνει- την αγωνία των δικών του.

Όλη η δήλωση: «Δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι διαφωνώ κάθετα με την απόφαση τον γονιών μου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Κατανοώ την αγωνία τους αφού κινδυνεύει να χαθεί το παιδί τους. Δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για καταστάσεις που γνωρίζει ο Σαμαράς και επικροτεί.»

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news