facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Το δικαστήριο αποφάσισε: Το παιδί είναι του Πασχάλη!

Tο τελευταίο επεισόδιο στο επί σειρά ετών δικαστικό σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Πασχάλη Αρβανιτίδη και την Ουρανία Τουτουντζή παίχτηκε χθες και είχε χαμένο τον γνωστό τραγουδιστή.

Το Τριμελές Εφετείο απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης που κατέθεσε ο Πασχάλης.

H τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου δεν δικαιώνει τον γνωστό τραγουδιστή,ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας Espresso προέβαλε ως λόγο ότι την πραγματογνωμοσύνη δεν την έκανε ο ο γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλος, αλλά άλλο άτομο από το εργαστήριο του.

Το δικαστήριο που συνεδρίασε δημόσια στις 10 Απριλίου του 2014 και δημοσίευσε την απόφασή του στις 18 Σεπτεμβρίου, απέρριψε τον βασικό ισχυρισμό του τραγουδιστή και χαρακτήρισε εκπρόθεσμη την αίτησή του... "δείχνοντας" τον Πασχάλη ως πατέρα του παιδιού.
Μάλιστα η τελική ετυμηγορία όχι μόνο δεν τον δικαίωσε, αλλά μαζί με την απόρριψη της αίτησης του, ο Πασχάλης θα πρέπει να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα, που ορίστηκαν στα 600 ευρώ.

Στο protothema.gr μίλησε η σύζυγος του Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη η οποία είπε χαρακτηριστικά ότι : "Η απόφαση αυτή αδικεί τον Πασχάλη".

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news