facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Πατέρας Ρωμανού για συνάντηση με Σαμαρά:«Δεν βρέθηκε λύση.Ο Νίκος συνεχίζει την απεργία πείνας»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πατέρα του απεργού πείνας, Νίκου Ρωμανού με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά. Εκεί βρέθηκε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο Γιώργος Ρωμανός σε δηλώσεις του, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε ότι δεν βρέθηκε λύση στο θέμα της παραχώρησης εκπαιδευτικών αδειών στον γιο του, Νίκο. Εκείνος θα συνεχίσει την απεργία πείνας, μέχρι να γίνει δεκτό το αίτημα του ώστε να μπορεί παρακολουθήσει τα μαθήματα του στο ΤΕΙ που έχει περάσει.

Ο ίδιος ανήσυχος είπε: «Κάθε ώρα που περνάει είναι επικίνδυνη για να χαθεί η ζωή του παιδιού μου. Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες ενός θανάτου με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την κυβέρνηση. Ο Νίκος συνεχίζει κανονικά την απεργία πείνας. Ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι ξέρει ποιος έχει δίκιο».

Τι είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον πατέρα του Ν. Ρωμανού

Ο κύριος Σαμαράς φέρεται πως είπε στον πατέρα του Νίκου Ρωμανού, Γιώργο, πως σαν γονιός καταλαβαίνει την αγωνία του για το παιδί του, όμως σαν πρωθυπουργός δεν μπορεί να παραβλέψει την διάκριση των εξουσιών και να παρέμβει στη δικαιοσύνη.

Στο αίτημα του πατέρα να βρεθεί κάποια λύση, ο υπουργός δικαιοσύνης του εξήγησε το νομικό πλαίσιο για υπόδικους και κατάδικους καθώς και τον νέο νόμο για την εξ' αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων.

Ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους ότι ο πρωθυπουργός άκουσε τον Γιώργο Ρωμανό σαν γονιός και του ζήτησε οι γονείς να στηρίξουν ψυχολογικά το παιδί για να σταματήσει την απεργία πείνας.

Πρόσθεσε επίσης ότι το νομικό πλαίσιο είναι από τα πιο προοδευτικά και σύγχρονα σε όλη την Ευρώπη μετά και την προσθήκη της εξ' αποστάσεως μάθησης και από εκεί και πέρα η πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει.



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news