facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ψηφίστηκε με 155 «ναι» ο προϋπολογισμός

Με 155 "Ναι", πέρασε από τη Βουλή, ο προϋπολογισμός. "Όχι" ψήφισαν 134 βουλευτές, ενώ "παρών" ψήφισε ο Γρηγόρης Ψαριανός. H ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα απουσίαζε, χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι, ενώ για λόγους υγείας απουσίαζε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

"Μετά απο πολλές δεκαετίες η χώρα μας απέκτησε τον πρώτο ισοσκελισμένο προϋπολογισμό. Οι παλιότεροι θα ξαφνιαστούν που συνέβη, εύχομαι οι νεότεροι να το συνεχίζουν. Για όλα τα άλλα την αγάπη μου" δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εμφανώς ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

"Η κυβέρνηση συνειδητοποιεί ότι είναι ένα βήμα πριν το τέλος", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, ζητώντας προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία.

Η συζήτηση κινήθηκε σε αρκετά ήρεμους τόνους, ωστόσο τα αίματα άναψαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε αποστασία, σημειώνοντας ότι όποιος έχει την πρόθεση να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα πρέπει να το πει εδώ και τώρα.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, απάντησε και αυτός σε υψηλούς τόνους, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι θέλει να υπονομεύσει την πορεία της χώρας.

news247

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news