facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

To Champions League στη ΝΕΡΙΤ για τρία ακόμα χρόνια

H ΝΕΡΙΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα του ChampionsLeague για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές περιόδους (2015 – 2018) και θα μεταδίδει αποκλειστικά σε ελεύθερη λήψη τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέσα από τα κανάλια της (NEPIT, NEPITsportsκαι ΝΕΡΙΤ HD).

Συγκεκριμένα, η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα προβάλει τους σπουδαιότερους αγώνες της Τετάρτης από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, καθώς και τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των αγώνων της Τρίτης και της Τετάρτης σε ειδική εκπομπή, πριν από και μετά τους αγώνες της Τετάρτης.

Με σημαντικά εξορθολογισμένο οικονομικό αντάλλαγμα (λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής, αλλά και την πρόσθετη αξία του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος όσον αφορά στην ποιότητα προγράμματος, την υψηλή τηλεθέαση λόγω και της ελληνικής συμμετοχής στη διοργάνωση, καθώς και τα προσδοκώμενα διαφημιστικά έσοδα), η ΝΕΡΙΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα μιας από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις. Με τον τρόπο αυτό παραμένει συνεπής στην υποχρέωσή της για την παροχή καθολικής υπηρεσίας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών προς τους Έλληνες πολίτες που τη χρηματοδοτούν μέσω του ανταποδοτικού τέλους.

nerit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news