facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Χαρδούβελης: Δεν υπάρχει τελεσίγραφο, δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει η τρόικα

Δεν υπάρχει τελεσίγραφο 48 ωρών από την τρόικα για να ικανοποιηθούν τα προαπαιτούμενα ώστε να γυρίσουν οι δανειστές, είπε ο Γκίκας Χαρδούβελης μετά τη δίωρη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, αλλά είπε επίσης ότι δεν ξέρει πότε θα ξανάρθει η τρόικα στην Ελλάδα!

Ο υπουργός Οικονομικών, πρόσωπο των ημερών λόγω και της μαζικής επίθεσης που δέχτηκε μετά τη γκάφα με την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ και το "κούρεμα" τον αρμοδιοτήτων του, βρέθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε συνάντηση δυο ωρών με τον Αντώνη Σαμαρά.

«Κάναμε μια ενδελεχή κουβέντα για όλα. Η διαπραγμάτευση προχωράει» είπε ο κ. Χαρδούβελης σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης.

Δυο ήταν τα καυτά ζητήματα που αφορούσαν τον υπουργό Οικονομικών: η τρόικα και το «άδειασμα» από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, που με απόφασή του πήρε αρμοσιότητες του υπουργού και τις έδωσε στον υφυπουργό του. Πάντως, ο Γκίκας Χαρδούβελής (λέει πως) δεν αισθάνεται πως τον άδειασαν. Γι’ αυτό και η απάντησή του σε σχετική ερώτηση ήταν μονολεκτική ("όχι") ώστε να με "σηκώνει" ερμηνείες...

Ο υπουργός Οικονομικών διέψευσε τις πληροφορίες πως η τρόικα έχει δώσει τελεσίγραφο δυο ημερών στην ελληνική κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα προαπαιτούμενα ώστε να δεχτεί να επιστρέψει. «Δεν υπάρχει τελεσίγραφο 48 ωρών», είπε.

Και αφού αρνήθηκε το τελεσίγραφο, αρνήθηκε και το αν γνωρίζει πότε θα γυρίσουν οι δανειστές. «Ακόμα δεν το ξέρουμε» είπε ο Γκίκας Χαρδούβελης και απαντώντας σε άλλη ερώτηση εκτίμησε: «Θα προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις μέσα στο χρονοδιάγραμμα».

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news