facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Έγγραφο ΣΔΟΕ:Ουδεμία σχέση της Μ. Παπανδρέου με τη λίστα Λαγκάρντ

 Έγγραφο του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο, από την έρευνα των υπηρεσιών του σώματος «δεν υπάρχει» στη γνωστή λίστα Λαγκάρντ ή σε οποιαδήποτε άλλη λίστα το όνομά της ως δικαιούχου ή έχει προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο που να συνδέει το όνομά της, έδωσε στη δημοσιότητα η κα Μαργαρίτα Παπανδρέου, μητέρα του τέως πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.

Το έγγραφο υπογράφεται από τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στυλιανό Στασινόπουλο και κατατέθηκε στο πλαίσιο εκδίκασης αγωγής της κας Παπανδρέου σε βάρος ηγετικών στελεχών του ΣΔΟΕ, καθώς και ΜΜΕ, δημοσιεύματα των οποίων την έφεραν ως δικαιούχο λογαριασμού 500 εκ. ευρώ, που περιλαμβανόταν στη λίστα Λαγκάρντ.

Στο ίδιο έγγραφο, ο υπογράφων δηλώνει στην κα Παπανδρέου ότι «ουδέποτε προέβην σε συνεντεύξεις ή αναφορές» σε ΜΜΕ «ότι δήθεν είστε δικαιούχος ποσού 500 εκατ. ευρώ ή άλλου ποσού, τα δε δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου που αναφέρονται στο πρόσωπό σας ουδεμία σχέση έχουν με τις έρευνες, τις οποίες έχει διενεργήσει η υπηρεσία μας».

Σημειώνει επίσης ότι «στη σχετική κατάθεσή μου στον Οικονομικό Εισαγγελέα, όπου αναφέρθηκε το όνομά σας στις 3-10-2012, αυτό δεν είχε προκύψει από σχετική επεξεργασία στοιχείων και συγκεκριμένα της λίστας Λαγκάρντ ή οποιασδήποτε άλλης λίστας αλλά αναφέρθηκε ως πληροφορία από διευθυντικό στέλεχος στις 2-10-2012 σε σύσκεψη διευθυντικών στελεχών της υπηρεσίας μου». Καταλήγει τονίζοντας ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση «με τις ασύστατες συκοφαντικές διαδόσεις εις βάρος σας, τις οποίες επικρίνω και εγώ από τη θέση μου».

Η πλευρά της κας Παπανδρέου τονίζει ότι το έγγραφο του ΣΔΟΕ τη δικαιώνει απόλυτα σε όσα υποστήριζε ότι τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα και σκοπό είχαν να τη συκοφαντήσουν και να τη σπιλώσουν. Επίσης, μετά την αποδοχή του εγγράφου από την κα Παπανδρέου, ο κ. Στασινόπουλος εξαιρέθηκε της αγωγής, παραμένουν ωστόσο εκκρεμείς οι υπόλοιπες υποθέσεις εναντίον των υπολοίπων στελεχών του ΣΔΟΕ και των ΜΜΕ κατά των οποίων είχε στραφεί η ιδία.


ΑΠΕ-ΜΠΕ/capital

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news