facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ο Κώστας Μπακογιάννης θα μιλήσει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία

Στο πρώτο από τα 13 περιφερειακά προγραμματικά συνέδρια που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των μελών του κόμματος, θα υπάρξει και μια παρουσία που εκ των πραγμάτων θα συζητηθεί αναλόγως. Πρόκειται για τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Ο κ. Μπακογιάννης όχι μόνο θα παραβρεθεί το Σάββατο στο πρώτο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στη Λαμία, αλλά και λόγω της ιδιότητάς του θα χαιρετίσει. Στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται βεβαίως και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα εκφωνήσει πολιτική ομιλία. Την Κυριακή ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο περιφερειακό συνέδριο, ενώ θα ακολουθήσουν οι συνδιασκέψεις στο Ηράκλειο (13 Δεκεμβρίου), στη Λάρισα, στην Κοζάνη και στην Τρίπολη (14 Δεκεμβρίου).

Στα συνέδρια θα παρουσιαστεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια, ενώ έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι θεσμικοί φορείς της κάθε περιοχής (όπως Περιφέρεια, μεγάλοι δήμοι, επιμελητήρια κ.ο.κ.), αλλά και κόμματα, πλην ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Χρυσής Αυγής. Στην Κουμουνδούρου, για παράδειγμα, επισημαίνουν με ικανοποίηση ότι στα περιφερειακά συνέδρια θα συμμετάσχει με αντιπροσωπεία της η ΔΗΜΑΡ, γεγονός που προωθεί τη σύγκλιση των δύο κομμάτων. Με τις ομιλίες του σε Λαμία και Γιάννενα ο Αλ. Τσίπρας θα ζητήσει και πάλι άμεση προσφυγή στις κάλπες και, ει δυνατόν, συμφωνία νωρίτερα για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news