facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Πολυτεχνείου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Νοεμβρίου στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Εν αναμονή της πορείας τη Δευτέρα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα κορυφωθούν και θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες.

Με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ. ΑΣ., ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες από 06:00 της 15/11/2014 έως 06:00 της 18/11/2014.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Τέλος, για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων οι οδηγοί παρακαλούνται από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και γύρω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news