facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Το ραντεβού στο Παρίσι θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της εξόδου από το Μνημόνιο

Πυρά στην κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να διαπραγματευτεί τα συμφέροντα της χώρας εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την αυριανή συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με την Τρόικα στο Παρίσι.

Η κυβέρνηση ισοπεδώνει κάθε προσδοκία για αλλαγή πολιτικής που είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να δεσμεύσει το λαό σε νέα μνημονιακή συμφωνία.

Αναλυτικά το σχόλιο της Κουμουνδούρου:

«Η συνάντηση της κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της δήθεν εξόδου από το μνημόνιο. Προσφέροντας πρόσθετες περικοπές δαπανών στην τρόικα, η κυβέρνηση ισοπεδώνει κάθε προσδοκία που η ίδια είχε προσπαθήσει να καλλιεργήσει για αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής. Εγκλωβισμένος στο μνημονιακό αδιέξοδο, όμηρος των απαιτήσεων των δανειστών, ο πρωθυπουργός δεν θέλει και δεν μπορεί να διαπραγματευτεί για τα συμφέροντα της χώρας. Την ίδια στιγμή, όμως, μια κυβέρνηση που καταρρέει δεν μπορεί και να δεσμεύσει τον ελληνικό λαό σε μια νέα μνημονιακή συμφωνία, αφού αυτή θα ακυρωθεί στην πράξη από την ψήφο του».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news