facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Δείτε πως ζήτησε «νύχτα» προνομιακή σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης!

Και η κοροϊδία έχει τα όριά της, ακόμη και το ψέμα έχει ένα τέλος, αλλά ο κ. Πατούλης πρώην Πρόεδρος του ΙΣΑ ΔΕΝ έχει κανένα.

Όταν αποκαλύφτηκε  ότι ο κ. Πατούλης είχε συνάψει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, τότε αυτός ο κύριος το διέψευδε , δήλωνε με θράσος ότι ΔΕΝ έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, έφτασε στο έσχατο σημείο να κάνει και εξώδικο στον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Κοντό ότι από λάθος τον εμφάνιζε ως συμβεβλημένο!

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που κορόιδευε τους γιατρούς και τους καλούσε να μην κάνουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, παίζοντας παιχνίδι στις πλάτες των αφελών που τον άκουσαν, είναι ο ίδιος άνθρωπος που απειλούσε με πειθαρχικά όσους έκαναν σύμβαση !

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΏΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΙΣΑ ?

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ κ. πατούλη?

Σήμερα,  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ κ. πατούλη ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ, την στιγμή που ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος ιατρός ΔΕΝ μπορούσε να κάνει ! 

Καλούμε τον Υπουργό Υγείας κ. Βορίδη, τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Κοντό και την Ελληνική Δικαιοσύνη να ελέγξει τη νομιμότητα της απόφασης του ΕΟΠΥΥ περί σύναψη εκπρόθεσμης σύμβασης με τον κύριο πατούλη.

Γραφείο Τύπου ΝΙΚΙ-ΙΣΑ
(www.niki-isa.gr)

Pat1

Pat2

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news