facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ηράκλειο: Δύο χρόνια αναμονή για τεχνητή οδοντοστοιχία και μέχρι τότε...

Ιστορίες μόνο για κλάματα διαδραματίζονται καθημερινά στο Ηράκλειο, από πολίτες που φτάνουν στα όρια της απόγνωση, έχοντας, εκτός από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα και την ανεργία, να αντιμετωπίσουν τη γραφειοκρατία και την έλλειψη προσωπικού των δημόσιων υπηρεσιών. Μία από αυτές κατέθεσε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη συμπολίτης μας, με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, πρόβλημα με το στομάχι του, ενώ συν τοις άλλοις, πρέπει να φορέσει άμεσα τεχνητή οδοντοστοιχία, καθώς τώρα δε μπορεί καν να φάει!

Για το τελευταίο, μάλιστα, πήγε στο ΙΚΑ και αφού, όπως είπε, εξέθεσε την κατάστασή του, στους αρμόδιους, έλαβε την αποστομωτική απάντηση... "περάστε σε 2 χρόνια"! Στο άκουσμα της είδησης από το Ράδιο Κρήτη, οδοντοτεχνίτης από τις Αρχάνες ευαισθητοποιήθηκε, και προσφέρθηκε να κατασκευάσει ο ίδιος την τεχνητή οδοντοστοιχία πληρώνοντας μάλιστα από την τσέπη του τα υλικά. Αυτό που έπρεπε να γίνει, ήταν το ΙΚΑ να διαθέσει οδοντίατρο για να πάρει τα μέτρα για να την τοποθετήσει αργότερα. Η δεύτερη επίσκεψη του άνδρα στο Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων ήταν τουλάχιστον αποκαρδιωτκή, και ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί: "Ελα ξανά σε 6-7 μήνες"!

Η λύση δόθηκε με την ευαισθητοποίηση του οδοντιάτρου Στέλιου Καλαϊτζάκη, ο οποίος προσφέρθηκε να κάνει όλες τις εργασίες.

ekriti

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news