facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο Αλβανός πιστολέρο του Μικρολίμανου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό του άνδρα που τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 άτομα.

Το όνομα του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Βάκο Αρμπέρ (Bako Arber), είναι Αλβανός υπήκοος, περίπου 30 ετών και ήδη γνωστός στις Αρχές.

Ο 30χρονος θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει, ενώ είναι σεσημασμένος και έχει εμπλακεί και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Οι έρευνες διενεργούνται εντός αλλά και εκτός Αθηνών, ενώ ήδη έχουν ελεγχθεί σπίτια τα οποία επισκεπτόταν ο δράστης το τελευταίο διάστημα.

Ο 30χρονος εμπλέκεται σε περιστατικό με πυροβολισμούς σε νυχτερινό μαγαζί στο Μεταξουργείο, όπου είχε σκοτωθεί ένας 44χρονος, αλλά και σε καφενείο στον Αγιο Παντελεήμονα. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, η εκτίμηση είναι πως η επίθεση έγινε για να «πουλήσει προστασία» ο δράστης, ενώ στο νέο «χτύπημα» οι αρχές εκτιμούν ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης.

Η πρώτη επίθεση είχε γίνει στις 31 Οκτωβρίου, σε καφετέρια-μπαρ στο Μεταξουργείο. Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και είχαν πυροβολήσει εναντίον του καταστήματος με καλάσνικοφ. Από την επίθεση είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας 44χρονος Έλληνας. Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου, στην οδό Αριστοτέλους 106, όταν, δύο, πιθανότατα, άτομα γάζωσαν την καφετέρια με 12 σφαίρες, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες. Οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες, σταμάτησαν έξω από μπαρ και μετά τους πυροβολισμούς, και πάλι με καλάσνικοφ, τράπηκαν σε φυγή.

Το Mega, στο μεταξύ εξασφάλισε νέο βίντεο που δείχνει τον Αλβανό να ρίχνει κατά πάντων και στη συνέχεια να φεύγει τρέχοντας.


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news