facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Παραλίγο ξύλο στην ΚΕΔΕ για το μισθό του γενικού γραμματέα

Ήταν τέτοια αυτά που διεμήφθησαν μεταξύ τους που μετά από παρέμβαση του προέδρου Γιώργου Πατούλη σβήστηκαν από τα πρακτικά. Ο λόγος για τους δημάρχους Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη και Πηνειού Αλέξη Καστρινό που λίγο πριν ολοκληρωθεί η προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και ενώ οι περισσότεροι (σ.σ.  βεβαίως και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣ που ήταν προηγουμένως παρούσα) είχαν αποχωρήσει, παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

Αφορμή, η εισήγηση του νομικού συμβούλου της ΚΕΔΕ Πάνου Ζυγούρη σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να επανέλθει ο μισθός του γενικού γραμματέα της Ένωσης από τον οποίο είχε παραιτηθεί ο προηγούμενος Γ.Γ., ο «πράσινος» Απόστολος Κοιμήσης, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του «γαλάζιου» Γιάννη Μουράτογλου. Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση Δανιηλίδη (σ.σ. ο Α. Κοιμήσης ήταν απών) ο οποίος μίλησε για «νέα ήθη» στην ΚΕΔΕ, για να προκαλέσει την απάντηση του «γαλάζιου» δημάρχου Πηνείου ο οποίος ακούστηκε να λέει τη λέξη «ξεφτιλισμένος».

Λίγο αργότερα, βεβαίως, μετά την παρέμβαση Πατούλη ο κ.Καστρινός υποστήριξε ότι δεν αποκάλεσε τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών «ξεφτιλισμένο» αλλά είπε ότι «αυτά που λέει είναι ξεφτίλα».

Σε κάθε περίπτωση τα όσα ειπώθηκαν σβήστηκαν από τα πρακτικά, ενώ παρά το γεγονός ότι ακόμη και ο «γαλάζιος» δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος τόνισε ότι ο κ. Μουράτογλου που λαμβάνει μισθό ως αντιδήμαρχος Έδεσσας δεν μπορεί να έχει και δεύτερο ως γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ, το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη.

kede_vasileiou_aftodioikisiΣτη φωτο πάνω αριστερά και κάτω δεξιά οι “πέτρες του σκανδάλου” Γ. Μουράτογλου και Π. Ζυγούρης

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news