facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ντάισελμπλουμ: Δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα σαν το σημερινό για την Ελλάδα

Δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση για το τι θα συμβεί με την Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου, δηλώνει ο επικεφαλής του Eurogroup. Η χώρα πρέπει να προχωρήσει με σταθερό τρόπο, δεν είναι ακόμα σε πολύ ισχυρή θέση.

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα βγει από το πρόγραμμα που λήγει από την 1η Ιανουαρίου και δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα σαν αυτό που έχει τώρα εξέφρασε ο επικεφαλής του Eurogroup, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, σε συνέντευξή του στο κανάλι RTLZ ο J. Dijsselbloem τόνισε πως αυτό που είναι βέβαιο είναι πως το σημερινό πρόγραμμα με τα συγκεκριμένα δάνεια και τους όρους θα τελειώσει, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση για το τι θα συμβεί με την Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου.

Σημειώνει ότι είναι σημαντικό να αφεθεί η χώρα να προχωρήσει με ένα σταθερό και κατ’ αρχήν ανεξάρτητο τρόπο και τόνισε ότι δεν θα υπάρξει ένα πραγματικό πρόγραμμα με προκαθορισμένα ποσά.
Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η χώρα δεν είναι σε πολύ ισχυρή θέση ακόμα και ότι η οικονομία δεν έχει γίνει ακόμα πολύ ανταγωνιστική, καθώς υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news