facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Τα δραματικά δευτερόλεπτα της επίθεσης στον αντιδήμαρχο Ηρακλείου-Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Αποκαλυπτικά των προθέσεων των αγνώστων που το απόγευμα της Τρίτης επιτέθηκαν με μανία στον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Πέτρο Ινιωτάκη, είναι- σύμφωνα με τις πληροφορίες - τα όσα έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας από την περιοχή που σημειώθηκε η επίθεση

Στο σχετικό βίντεο που έχει στη διάθεση της η αστυνομία, διακρίνεται ένα αυτοκίνητο που κινείται αντίθετα στον μονόδρομο της οδού Ευρώπης να σταματά κοντά στη συμβολή με την Επιμενίδου, και να βγαίνει από αυτό ένας άνδρας πολύ ψηλός (περιγράφεται ως δίμετρος) ο οποίος φορά μπλούζα φούτερ, μπουφάν και άρβυλα ή κρητικά στιβάνια.

Εκτιμάται ότι υπήρχε τσιλιαδόρος ο οποίος και ειδοποίησε για το γεγονός πως πλησιάζει ο Πέτρος Ινιωτάκης μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο. Εκείνη τη στιγμή ο ψηλός φαίνεται στο βίντεο να φορά και στα δυο χέρια σιδηρογροθιές και την κουκούλα από το φούτερ.

Πλησιάζει γρήγορα τον αντιδήμαρχο και αρχίζει να το χτυπά με μανία, με τα δευτερόλεπτα που έχουν καταγραφεί να μοιάζουν...αιώνας.

Η αστυνομία δηλώνει ότι “τα ψάχνει όλα” . Υψηλόβαθμος στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ είπε στο Cretalive πως υπάρχει πεδίο ερευνών αλλά, προς το παρόν, τίποτε δεν είναι ανακοινώσιμο

Στο μεταξύ, για περίπου 4 ώρες οι άνδρες της ασφάλειας Ηρακλείου έπαιρναν χθες κατάθεση από τον Πέτρο Ινιωτάκη, προκειμένου να βρουν άκρη στη πολύκροτη υπόθεση και να μάθουν λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο δέχθηκε ο αντιδήμαρχος την δολοφονική επίθεση.

Ο κ. Ινιωτάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε δεχθεί απειλές, δεν είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές με κανένα, ούτε και είχε γίνει υποπέσει στην αντίληψη του ότι είχε στοχοποιηθεί από κάποιους.

Το μόνο ζήτημα που θεωρεί ο ίδιος πως φωτογραφίζεται πίσω από τα κίνητρα των δραστών ή των ηθικών αυτουργών είναι οι θέσεις και οι απόψεις που είχε εκφράσει για το θέμα των απορριμμάτων και μάλιστα με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο, τις τελευταίες εβδομάδες.

Εκτιμά πως οι ίδιοι αν δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν, ήθελαν να του προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά, αλλά το γεγονός ότι έβαλε τις φωνές, όταν δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα- λέγοντας τους “τι κάνετε κ@&@παιδα” και ζητώντας βοήθεια-υπήρξε ανασταλτικός παράγοντας για τους δράστες που πιθανότατα φοβήθηκαν ότι κάποιος από τους γείτονες ή τους περαστικούς θα τους έβλεπε ή θα τους αναγνώριζε και έτσι τράπηκαν σε φυγή.

cretalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news