facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Στο ρυθμό του Μαραθωνίου η Αθήνα -Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το σαββατοκύριακο

Το σαββατοκύριακο οι δρόμοι της Αθήνας θα αδειάσουν από τα αυτοκίνητα και θα γεμίσουν δρομείς, αλλά και θεατές, που θα ζήσουν από κοντά τη «γιορτή» του 32ου Μαραθωνίου.

Για τη διεξαγωγή του αγώνα θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από το μεσημέρι του Σαββάτου και έως την Κυριακή, στη μαραθώνια διαδρομή, αλλά και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν την Κυριακή από τις 06:00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 17:30 σε όλο το μήκος των αγωνιστικών διαδρομών. Εξαίρεση αποτελεί η Βασ. Κωνσταντίνου όπου η απαγόρευση της κυκλοφορίας καθ’ όλο το μήκος της, θα ισχύσει από τις 15:00 του Σαββάτου 8/11 ως την Κυριακή 9/11, στις 19:00

Επίσης, λόγω της διεξαγωγής του Μαραθωνίου δεν θα γίνει η προγραμματισμένη για τις 11:00 την Κυριακή 9/11, παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς στον Αγνωστο Στρατιώτη. Τέλος, το Σάββατο 8/11 από τις 17:00, μέχρι και την Κυριακή 9/11 στις 19:00, στη Λ. Βασιλίσσης Ολγας δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και η παραμονή λεωφορείων, καθώς και στη Βασ. Κωνσταντίνου δεν είναι δυνατή η προσέγγιση στο Παναθηναϊκό Στάδιο από το ανοδικό Ρεύμα (προς Χίλτον).

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news