facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Έρχονται εκλογές; Πέντε χιλιάδες εκλογικούς σάκους παρήγγειλε το υπουργείο Εσωτερικών

Πέντε χιλιάδες σάκους παρήγγειλε το ΥΠΕΣ, γεγονός που δέιχνει ότι η κυβέρνηση θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές πιθανότατα άμεσα, καθώς τα μηνύματα που της έρχονται από το εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας δεν της δίνουν πολλά περιθώρια επιπλέον πολιτικής επιβίωσης.

Μία απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στις 12 Νοεμβρίου το υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο το οποίο χαρακτηρίζεται «κατεπείγον - εκλογικό» και με αριθμό πρωτοκόλλου 43955 προχώρησε στην παραγγελία 5000 εκλογικών σάκων.

Η δικαιολογία, όπως αναγράφεται στο επίσημο έγγραφο, είναι οι επαναληπτικές εκλογές στους δήμους Ειδυλλίας, Καισαριανής και Τροιζήνας - Μεθάνων.

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο ο αριθμός των εκλογικών σάκων που παραγγέλθηκαν, καθώς στους εν λόγω δήμους οι εκλογικές περιφέρειες μετά βίας ξεπερνούν τις 100...

Το συνολικό νούμερο παραπέμπει σε εκλογές σε όλη τη χώρα.

Ραγδαίες θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις στις αμέσως επόμενες ημέρες με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και "φορείς" αυτών των εξελίξεων την έρευνα που διεξάγεται σε αριθμό τραπεζικών λογαριασμών πολιτικών πολιτικών στο εξωτερικό (όχι μόνο στους λογαριασμούς του Γ.Καρατζαφέρη...), αλλά και στο θέμα των 100 δόσεων που έχει εξελιχθεί σε νέα "πέτρα στα πόδια" της κυβέρνησης, μετά την περίπτωση του ΕΝΦΙΑ.

Επισημαίνουμε αυτό που σας αναφέραμε και χτες: Πηγές από την Βουλή επιμένουν ότι "Το σαββατοκύριακό σκάει βόμβα με το όνομα κορυφαίου πολιτικού που συμμετέχει στην κυβέρνηση" και όλοι περιμένουν να δουν πόσο ισχυρή θα είναι αυτή η "βόμβα".
Αν είναι το όνομα που μάθαμε, όντως θα πρόκειται περί "πυρηνικής" βόμβας που θα καταστήσει αδύνατο το βίο της κυβέρνησης.

Εάν λάβουμε υπόψιν ότι η τρόικα εκβιάζει την κυβέρνηση να λάβει νέα μέτρα-λαιμητόμο για τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά "τεντώσει", βάζουν το χέρι στην τσέπη και πιάνουν το...παπούτσι, τότε το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες τείνει προς το να γίνει βεβαιότητα, πόσο μάλλον υπό το βάρος των επερχόμενων αποκαλύψεων.

defencenet

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news