facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Γ. Καρατζαφέρης: Δεν εγκαταλείπω την ηγεσία του ΛΑΟΣ

«Φρένο» στις συζητήσεις περί παραίτησής του από την ηγεσία του ΛΑΟΣ έβαλε ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης, με δήλωσή του που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1.

Με αφορμή τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα «ύποπτα» εμβάσματα και τις offshore εταιρείες που φέρονται ότι του ανήκουν ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε συγκεκριμένα:

«Δεν υποχωρώ, δεν υποτάσσομαι, δεν συμβιβάζομαι. Το όλο θέμα είναι προσωπική μου υπόθεση και δεν αφορά το κόμμα. Αυτό εννοούσα με τη φράση μου στην ανακοίνωση που αφορά την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος. Τέλος τονίζω και κάνω σαφές ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την ηγεσία του κόμματος».

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα ανέκυψε μετά από ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News που υποστήριζε πως έχει φθάσει στη Βουλή εισαγγελικό αίτημα για έλεγχο του πόθεν έσχες του κ. Καρατζαφέρη με αφορμή εμβάσματα ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από μεσάζοντες των ελικοπτέρων Super Puma στις Catalina Ltd και Homeric, οι οποίες φέρονται να ανήκουν στον ίδιο και σε συγγενικά του πρόσωπα.

Χθες ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου των πόθεν έσχες Γιώργος Καλαντζής επιβεβαίωσε ότι την περασμένη εβδομάδα παρέλαβε έγγραφο από την Εισαγγελία, με το οποίο του ζητείτο να ελεγχθεί αν στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ έχουν περιληφθεί συμμετοχές σε offshore εταιρείες.

Ο ίδιος είπε ότι έδωσε εντολή στους ορκωτούς λογιστές που ελέγχουν τα πόθεν έσχες να ερευνήσουν το θέμα και ότι αναμένει τα αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news