facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Πήγαιναν για ναρκωτικά και εντόπισαν… γιάφκα

Καλάσνικοφ, πιστόλια, ασυρμάτους, αλεξίσφαιρα γιλέκα και περισσότερα από 100 φυσίγγια εντόπισαν οι αρχές στο πορτμπαγκάζ αυτοκίνητου στην περιοχή των Πατησιών.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη ένας 37χρονος από την Αλβανία, παλιός γνώριμος των αρχών καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Ο εντοπισμός του οπλοστασίου

Εδώ και μερικές εβδομάδες είχε φτάσει η πληροφορία στη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, για απόκρυψη ναρκωτικών και όπλων σε αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ, τρία πιστόλια, τρεις γεμιστήρες με 38 φυσίγγια, 130 φυσίγγια, τέσσερις ψηφιακές συσκευές ενδοεπικοινωνίας, τέσσερα αλεξίσφαιρα γιλέκα, 2.370 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.


Τι σχεδίαζαν οι δράστες

Το σημαντικότερο ερώτημα που έχουν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι το τι σχεδίαζαν οι συνεργοί του 37χρονου συλληφθέντα, που δεν συνεργάζεται καθόλου με τις αρχές.
Ο εξοπλισμός τους σύμφωνα με ανώτατες αστυνομικές πηγές είναι κατάλληλος για ένοπλη ληστεία, για πιθανή απόδραση χωρίς να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο. Τα όπλα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές πράξεις.

enikos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news