facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα: Βολές Κικίλια για τις Δημοτικές αρχές προηγούμενων ετών (ΒΙΝΤΕΟ)

– Τι έγιναν τα χρήματα για την Πολιτική Προστασία;
– «Έχουν πάει εκεί που πρέπει ή έχουν πάει σε πανηγύρια;»

«Δεν ζούμε το 2004 που ήταν οι εποχές των παχέων αγελάδων. Κάποιοι όμως δεν προνόησαν ούτε για τα Σώματα Ασφαλείας ούτε για την πόλη τους. Είμαστε στο 2014 της κρίσης, είμαστε η γενιά της Κρίσης», δήλωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας εξερχόμενος από την συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, στο Δημαρχειακό Μέγαρο της οδού Μαιζώνος.

Ο κ. Πελετίδης ζήτησε από τον Υπουργό μεγαλύτερη χρηματοδότηση για την κάλυψη των αναγκών της Πολιτικής Προστασίας. Ο κ. Κικίλιας παραδεχόμενος πως το αίτημα Πελετίδη κινείται στην σωστή βάση, δήλωσε αδυναμία ικανοποίησης του, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης και επέρριψε ευθύνες στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές της πόλης, για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα «μεγάλα» πακέτα χρηματοδότησης για το συγκεκριμένο τομέα, τα προηγούμενα χρόνια…!

Αναρωτήθηκε λοιπόν ενώπιον δημοσιογράφων «Τα χρήματα αυτά που έχουν πάει; έχουν πάει εκεί που πρέπει ή έχουν πάει σε πανηγύρια, αθλητικές ομάδες κλπ, κλπ»

Ο κ. Κικίλιας, αναφερόμενος στην συνάντηση του με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο δήλωσε μεταξύ άλλων «Η εκκλησία καλύπτει το κενό του Κράτους στην Πρόνοια»



patratora

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news