facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα : Διπλή εφημερία χωρίς γάντια στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Τριτοκοσμικές καταστάσεις βιώνουν γιατροί, νοσηλευτές και τραυματιοφορέας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας το οποίο έχει διπλή εφημερία .

Σε ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα της Δυτικής Ελλάδας αυτή η διπλή εφημερία πραγματοποιείται σε όλα τα τμήματα - σε καιρούς όπου ο εφιάλτης του έμπολα έχει ενεργοποιήσει όλη την Ευρώπη – χωρίς γάντια.

Για την ακρίβεια σε όλα τα τμήματα υπάρχει απόθεμα μόλις μισού έως και ενός κιβωτίου γαντιών, αλλά με εντολή των υπευθύνων για την λειτουργία του ιδρύματος, αυτά φυλάσσονται για τυχόν σοβαρό έκτακτο γεγονός (ο νοών...νοείτω ), με αποτέλεσμα αυτά να μην μοιράζονται στο προσωπικό το οποίο λόγω της διπλής εφημερίας καλείται να διαχειριστεί από σοβαρότατα παθολογικά περιστατικά μέχρι χειρουργικά περιστατικά χωρίς ΓΑΝΤΙΑ.

Η κατάσταση από νοσηλευτές και γιατρούς οι οποίοι είναι εφημερία χαρακτηρίζεται αδιανόητη ενώ όπως επισημαίνουν για την επίτευξη των οικονομικών μεγεθών τίθεται σε κίνδυνο η υγεία γιατρών και εργαζομένων αλλά και των συγγενικών τους προσώπων.

patrastimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news