facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Πως δεν θα πληρώσετε φόρους ως το Μάρτιο – Το τρικ μέσω ρύθμισης

Κι όμως υπάρχει τρόπος να μην πληρώσετε ούτε ένα ευρώ σε φόρους για τους επόμενους πέντε μήνες και επιπλέον, αν έχετε τη δυνατότητα αποταμίευσης να μην πληρώσετε ούτε πρόστιμα ούτε και τόκους. Υπάρχουν δύο τρόποι για να αναστείλετε την πληρωμή φόρων ως το Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Πλέον δίνεται η δυνατότητα σε όλους να μην πληρώσουν φόρους που έχουν καταλογιστεί ως την πρώτη Οκτωβρίου και να προχωρήσουν σε ρύθμιση οφειλών που προβλέπει από 72 ως και 100 δόσεις ή αν έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν τα χρήματα που αναλογούν σιγά, σιγά μέχρι τις 3 Απριλίου του 2015 και να εξοφλήσουν εφάπαξ γλιτώνοντας και όλους τους τόκους και όλα τα πρόστιμα που αναλογούν.

Με βάση την απόφαση που λέει ότι στη ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν ακόμη και η μη ληξιπρόθεσμες ή όσες γίνουν ληξιπρόθεσμες μετά την πρώτη Οκτωβρίου και ως τις 31 Μαρτίου οφειλές πλέον υπάρχει η δυνατότητα ακόμη και σε όσους χρωστούν αυτή τη στιγμή 4 δόσεις ΕΝΦΙΑ, την τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος, της έκτακτης εισφοράς ή του τέλους επιτηδεύματος, να πληρώσουν είτε εφάπαξ όλα τα ποσά ως τις 3 Απριλίου, είτε να ενταχθούν στη ρύθμιση για την τμηματική εξόφληση όλων των οφειλών τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος την ίδια τακτική μπορούν να ακολουθήσουν και όσοι χρωστούν φόρους εισοδήματος, ακίνητης περιουσίας, εισφορά αλληλεγγύης, τέλη επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, παλιότερων ετών ως και το 2013, αλλά και ποσά ΦΠΑ, ΦΜΥ και ειδικών φόρων κατανάλωσης ως 30/09/2014.

Καθώς οι φόροι είναι πολλοί καλό είναι να συμβουλευτείτε τον φοροτεχνικό σας για να δείτε εάν μπορείτε να ακολουθήσετε την παραπάνω τακτική...

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news