facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Παρελθόν οι δυο διοικητές των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το λουκέτο και στις δυο καρδιολογικές κλινικές των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr ο υπουργός υγείας "καθάρισε" και τους δυο διοικητές Γ. Βλάχο και Γ. Κυριακόπουλο.

Οι δυο διοικητές χαρακτηρίστηκαν όπως λέγεται ανεπαρκείς ενώ πολλοί είναι αυτοί που χρεώνουν και την 6η ΥΠΕ για το μέγα θέμα με τις 2 καρδιολογικές κλινικές στο νομό. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο νέος διοικητής στο Μεσολόγγι δεν θα είναι ο Γ. Ζαμπέλης αλλά άλλο πρόσωπο από το χώρο της Ν.Δ. Στο Αγρίνιο λέγεται ότι ο αντικαταστάτης του κ. Βλάχου αναμένεται να είναι πολιτικό πρόσωπο το οποίο θεωρείται επιτυχημένο στο χώρο της υγείας.

Στο μεταξύ πληροφορίες του AgrinioNet.gr αναφέρουν ότι τις επόμενες δυο ημέρες αναμένεται να έρθουν στο νοσοκομείο Αγρινίου 2 επικουρικοί καρδιολόγοι με τη διαδικασία του επείγοντος ενώ θα μετακινείται και ένας καρδιολόγος από το Μεσολόγγι μέχρι να καλυφθούν οι ανάγκες της κλινικής και να στελεχωθεί. Στο Μεσολόγγι όμως υπάρχει ένας καρδιολόγος ο οποίος προτίθεται να παραιτηθεί.

agrinionet

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news