facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Διαμαρτυρία ΠΑΜΕ για το «απρόκλητο χτύπημα των ΜΑΤ»

Συγκέντρωση στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης το μεσημέρι της Παρασκευής
Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής το ΠΑΜΕ, προκειμένου να καταγγείλει «το χθεσινό απρόκλητο χτύπημα των ΜΑΤ στους φοιτητές».

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «παραμονές του γιορτασμού για τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, κυβέρνηση και πρυτανικές αρχές έδωσαν το μήνυμα ότι μπροστά στο πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής, δεν διστάζουν να οργανώσουν την καταστολή σε βάρος της συλλογικής δράσης.

Το χθεσινό απρόκλητο χτύπημα των ΜΑΤ στους φοιτητές αποτελεί υλοποίηση του δόγματος "νόμος και τάξη" και εντείνει το κλίμα αυταρχισμού με το πρόσχημα της «πρόκλησης επεισοδίων». Έτσι αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση την "ομαλή λειτουργία" των ιδρυμάτων περικυκλωμένα από τις δυνάμεις καταστολής, με απόφαση των ίδιων των πρυτανικών αρχών.

Καταγγέλλουμε αυτές τις προκλητικές ενέργειες που δεν θα πρέπει να μείνουν αναπάντητες από το εργατικό κίνημα.

Οι εργατικές οικογένειες που βλέπουν τα παιδιά τους να καταδικάζονται από την ανεργία, την κακοπληρωμένη κι ανασφάλιστη δουλειά, που συναντούν όλο και περισσότερα αδιέξοδα στη μόρφωση και στην ίδια τους τη ζωή δεν θα κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα.

Οργανωμένα μέσα από τα ταξικά τους Συνδικάτα θα σταθούν στο πλευρό των νέων, των φοιτητών-σπουδαστών στον αγώνα τους ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, διεκδικώντας Δωρεάν Δημόσια Παιδεία, σταθερή δουλειά με δικαιώματα».

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news