facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ηράκλειο:Στον ανακριτή ... όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι!

Στον ανακριτή επειδή δεν προχώρησαν στην ανάκληση της άδειας καντίνας, λόγω μερικών τραπεζοκαθισμάτων παραπάνω...

Σύσσωμο το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου καλεί, την Τρίτη, ο ανακριτής, για μια υπόθεση που είχε απασχολήσει το Σώμα, προ τριετίας.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή κλήθηκε, το 2011, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να αποφασίσει υπέρ ή κατά της ανάκλησης άδειας λειτουργίας καντίνας για παράνομη εξάπλωση τραπεζοκαθισμάτων.

Το δημοτικό συμβούλιο τότε, ομόφωνα - πλην 3 συμβούλων που απουσίαζαν - είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε σύσταση προς τον ιδιοκτήτη της καντίνας. Αιτία, η οικονομική κρίση που είχε ήδη κάνει αισθητή την "παρουσία" της.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι αρνήθηκαν, χωρίς "δεύτερη κουβέντα" να στερήσουν τα προς το ζην από ένα βιοπαλαιστή, γι'αυτό και αποφάσισαν από κοινού, όλες οι παρατάξεις, να μη στερήσουν από τον ιδιοκτήτη της καντίνας την εργασία και το εισόδημά του, κι αν σε δεύτερο χρόνο δε συμμορφωθεί με τις συστάσεις, να προχωρήσουν στην ανάκληση της άδειάς του.

Τρία χρόνια μετά, ο ανακριτής εγκαλεί τους συμβούλους για παράβαση καθήκοντος επειδή ... προέταξαν την ανθρωπιά και την κατανόηση προς ένα φτωχό άνθρωπο που καθημερινά αγωνίζεται για την επιβίωση, δίνοντάς του μια ευκαιρία να συμμορφωθεί στις νομικές επιταγές, χωρίς όμως να χάσει τη δουλειά του...

cretalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news