facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Με εντολή Σαμαρά εκτός κυβέρνησης ο Γιώργος Στύλιος

«Υπέβαλα την παραίτησή μου ωστόσο θα συνεχίσω να στηρίζω την κυβέρνηση και να μάχομαι για τα συμφέροντα της Άρτας», δήλωσε ο Γιώργος Στύλιος σε δημοσιογράφους μετά την παραίτησή του, την οποία υπέβαλε προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η παραίτηση του Αρτινού υφυπουργού ζητήθηκε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εξερράγη, όταν πληροφορήθηκε τα όσα διημείφθησαν στη Βουλή και το πρωτοφανές σχόλιο που ο κ. Στύλιος εκτόξευσε στη διάρκεια πρωινής πολιτικής αντιπαράθεσης στη Βουλή με τη Λιάνα Κανέλλη.

Κατά πληροφορίες της «Κ», με τον απερχόμενο υφυπουργό επικοινώνησε ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, μεταφέροντάς του την απαίτηση του Αντώνη Σαμαρά να υποβάλει την παραίτησή του.

«Ευτυχώς, αυτή τη φορά η κυβέρνηση έπραξε τα αυτονόητα», δήλωσε στη Βουλή η Λιάνα Κανέλλη.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Στύλιος ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από την Λιάνα Κανέλλη, με δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, μετά το φραστικό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στη Βουλή.

Οπως είπε χαρακτηριστικά: «οι εντάσεις οδηγούν πολλές φορές σε φραστικές υπερβολές, ήταν λάθος η αναφορά μου στον κ. Κασιδιάρη, του οποίου τις πρακτικές καταδικάζω. Ζητώ συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη».

Είχε προηγηθεί άγριος καυγάς στη Βουλή μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας και της Λιάνας Κανέλλη, με αφορμή επίκαιρη ερώτησή της για τον υποσιτισμό των παιδιών και την αμφισβήτηση του τρόπου αντιμετώπισης από το υπουργείο Παιδείας. Η βουλευτής του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Στύλιου για το θέμα, είπε χαρακτηριστικά, ότι «της θυμίζει τη Μαρία Αντουανέτα και την ιστορία με το παντεσπάνι», γεγονός που προκάλεσε την οργή του υφυπουργού, ο οποίος απάντησε ότι «η κ. Κανέλλη θέλει να με κάνει Κασιδιάρη, αλλά δεν θα γίνω».

kathimerini

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news