facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Γεννηματά: Στο 401 θα περιθάλπτονται οι ακρίτες της Σύμης

Η ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά με κατοίκους της Σύμης σε επίσκεψη που πραγματοποίησε  στις 16/11 στη Σύμη για το Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής
Δικαίωμα νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής υγειονομικής περίθαλψης στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) στους μόνιμους κατοίκους της ακριτικής νήσου Σύμης, προβλέπει απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Φώφης Γεννηματά.

Το σχετικό έγγραφο Υπουργικής Απόφασης υπεγράφη και απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση σε ΦΕΚ. Η απόφαση εντασσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του ΥΠΕΘΑ και της εκπεφρασμένης βούλησης της κ Γεννηματα για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των κατοίκων του παραμεθόριου αμυντικού ιστού της χώρας.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες η ΑΝΥΕΘΑ κ. Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, βρέθηκε στη Σύμη, προκειμένου να επισκεφθεί το πλοίο γενικής υποστήριξης «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» και να παρακολουθήσει την εξέλιξη του αναβαθμισμένου Προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής που εφαρμόζει το ΠΝ σε ακριτικά νησια.

Το πλοίο γενικής υποστήριξης μετέφερε τη διακλαδική ομάδα γιατρών (όπως Παθολόγο, Καρδιολόγο, Χειρούργο, Παιδίατρο, Ακτινολόγο, Ουρολόγο, Γυναικολόγο, Μικροβιολόγο και Οδοντίατρο) παρέχοντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους κατοίκους των νησιών της άγονης γραμμής. ''Μέσα σε έναν χρόνο εξετάστηκαν 1500 πολίτες. Και συνεχίζουμε'' ειχε δηλώσει η κ. Γεννηματα..

Τότε η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, επισκέφτηκε το ιατρείο Γιαλού όπου η ομάδα των ιατρών των Ενόπλων Δυνάμεων εξέτασε ασθενείς κατοίκους του νησιού, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο του νησιού κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα, ενώ επισκέφτηκε και την Ιερά Μονή Πανορμίτου.

Το«ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» κατα το τελευταίο πρόγραμμα του είχε επισκέψεις στην Κάσο, στο Καστελόριζο στη Σύμη, στη Χάλκη στη Νίσυρο και στην Αμοργό.

onalert

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news