facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μακελειό με 15 τραυματίες στον Πειραιά

Σεσημασμένος ο δράστης από το μακελειό στο Μικρολίμανο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι σεσημασμένος και πολύ πρόσφατα είχε ανοίξει πυρ σε μπαρ στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπου είχε σκοτώσει ένα άτομο και είχε τραυματίσει άλλο ένα. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κλαμπ δήλωσε ότι η Αστυνομία έδειξε στον σύζυγο της μια φωτογραφία ενός αλλοδαπού, πιθανότατα Αλβανού.

Δεκαπέντε τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό κατάστημα στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, από άγνωστο δράστη που ήταν οπλισμένος με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα τυφέκιο «καλάσνικοφ».

Δυο από τους τραυματίες κρίθηκαν σε πιο σοβαρή κατάσταση και μεταφέρονται με θωρακικά τραύματα στον «Ερυθρό Σταυρό». Ακόμα πέντε νοσηλεύονται στο «Αττικό» και δυο τον Ευαγγελισμό. Τέσσερα άτομα πήραν άμεσα εξιτήριο.

Όπως δήλωσαν στον ΣΚΑΪ αυτόπτες μάρτυρες αλλά και η σύζυγος του καταστηματάρχη, ο δράστης διασκέδαζε στο κέντρο, κάποια στιγμή έφυγε, επέστρεψε με ένα «καλάσνικοφ» και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως από την είσοδο.

Μάλιστα, ο δράστης φέρεται να επιχείρησε να αλλάξει γεμιστήρα, στο όπλο το οποίο όμως έπαθε εμπλοκή και εν συνεχεία ετράπη σε φυγή. Ακολούθησε μεγάλος πανικός, καθώς περίπου 300 νέοι που διασκέδαζαν εκείνη την ώρα στο μαγαζί έτρεξαν να βρουν καταφύγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι σεσημασμένος και πολύ πρόσφατα είχε ανοίξει πυρ σε άλλο μπαρ, στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπου είχε σκοτώσει ένα άτομο και είχε τραυματίσει άλλο ένα.

Η Αστυνομία φέρεται να είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ακόμα πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ο τρόπος διαφυγής του. Ορισμένοι μάρτυρες είχαν πει νωρίς το πρωί ότι χρησιμοποίησε ταξί ενώ κάποιοι άλλοι πως έφυγε με τζιπ.

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη είπε στον ΣΚΑΪ ότι το μαγαζί δεν είχε φύλακα στην είσοδο, παρά μόνο μία κοπέλα. Πρόσθεσε επίσης ότι η Αστυνομία έδειξε στον σύζυγο της μια φωτογραφία ενός αλλοδαπού, πιθανότατα Αλβανού.

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news