facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πωλείται νησί στην Ελλάδα έναντι 12 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο

Απίστευτο κι όμως… γερμανικό! Ελληνικό νησί, δίπλα από τη Μυτιλήνη, βγήκε στο… σφυρί μέσω γερμανικού μεσιτικού σάιτ, έναντι 12 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Το νησί, το οποίο αποκαλείται από τους Γερμανούς ως “μικρή Λέσβος” του ανατολικού Αιγαίου, είναι 65 στρεμμάτων, δηλαδή 65.000 μέτρων, δηλαδή πωλείται έναντι 800.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο σάιτ, δεν υπάρχει εξασφαλισμένη άδεια δόμησης, αλλά αυτή μπορεί να αποκτηθεί.


Το νησί βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με αυτοκίνητο από τη Μυτιλήνη, δίπλα στην παραλία και περίπου 200 μέτρα μακριά από το μικρό χωριό των Παμφίλων.

Μάλιστα, όπως έγραψε η βρετανική Daily Mail, που συνέκρινε τις τιμές με την βρετανική κτηματαγορά, πρόκειται για ευκαιρία, αφού σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις… δυάρι στο Λονδίνο.

http://i0.wp.com/news.makedonias.gr/wp-content/uploads/2014/11/nisi2.jpg

“Τα νερά που το περικλείουν είναι καθαρά και ήρεμα. Το ίδιο το νησί διαθέτει πλούσια χλωρίδα και μικρούς κολπίσκους στην νοτιοδυτική ακτή” αναφέρει η σχετική καταχώρηση του γερμανικού σάιτ και προστίθεται: “Είναι ένα ιδιωτικό νησί δίπλα στις ακτές ενός από τα ομορφότερα νησιά της Μεσογείου βγαίνει για πρώτη φορά προς πώληση, δίπλα στο ελληνικό νησί της Λέσβου και αμέσως βόρεια της πρωτεύουσας Μυτιλήνης”.

news.makedonias

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news