facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Έμπολα: Θερμομέτρηση από σήμερα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Το Βέλγιο αρχίζει σήμερα προληπτικά να υποβάλει σε θερμομέτρηση τους ταξιδιώτες που φθάνουν στις Βρυξέλλες από τις πληγείσες από τον θανατηφόρο αιμορραγικό πυρετό χώρες, μετά την προειδοποίηση των εργαζομένων στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας ότι θα προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Περί τους 1.000 ταξιδιώτες την εβδομάδα φθάνουν από τις τρεις χώρες της Δυτικής Αφρικής, με το 80% αυτών να συνεχίζει προς άλλους προορισμούς, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Belga. Οι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών θα εξετάζονται αν έχουν πυρετό, ένα πρώιμο σύμπτωμα του Έμπολα. Όσοι έχουν θερμοκρασία κάτω από 38 βαθμούς Κελσίου, θα συναντώνται με τις ιατρικές αρχές για να απαντήσουν σε ερωτηματολόγιο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο RTBF.

«Η θερμομέτρηση των ταξιδιωτών θα ενισχύσει την αίσθηση ελέγχου και ασφάλειας για τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και για τους επιβάτες», ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρία του αερολιμένα Brussels Airport Company. «To μέτρο αυτό θα καθησυχάσει σίγουρα το προσωπικό», δήλωσε ο Τιερί Βισελέν, του συνδικάτου CGSLB των εργαζομένων στον διεθνή αερολιμένα.

Στα αεροδρόμια των ΗΠΑ, του Καναδά, της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Τσεχίας, πραγματοποιείται επίσης εξέταση για πυρετό στους ταξιδιώτες από τις πληγείσες χώρες.

onmed

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news