facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Τροπολογία για κατάργηση διοδίων από ΣΥΡΙΖΑ και Πάρι Μουτσινά

Προτείνουν την κατάργηση των τριών σταθμών διοδίων του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα και να επισκευαστεί ολόκληρο το σύστημα των παράδρομων
Την κατάργηση των διοδίων στο νομό Λάρισας ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τροπολογία που κατέθεσε στην Βουλή.

Ωστόσο, ειδικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το κείμενο υπογράφεται και από τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάρι Μουτσινά, ενέργεια που τον οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην πράξη ακολουθεί κοινή πορεία με αυτή του κ. Οδυσσέα Βουδούρη, ο οποίος συμμετείχε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοπονήσου με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο τους πρωτοεμφανίστηκαν στο κοινοβούλιο ως μέλη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές του 2009, στην συνέχεια αποχώρησαν για να ενταχθούν στο άρμα της ΔΗΜΑΡ και σήμερα φαίνεται ότι βρίσκουν καταφύγιο στην Κουμουνδούρου.

Πέραν αυτών, η τροπολογία που υπογράφεται από τους Δημήτρη Γελαλή, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Ηρώ Διώτη και Πάρι Μουτσινά προτείνει την κατάργηση των τριών σταθμών διοδίων (Μοσχοχωρίου, Μακρυχωρίου, Πυργετού) του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα και να επισκευαστεί ολόκληρο το σύστημα των παράδρομων της ΠΑΘΕ και την κατάργηση των σταθμών διοδίων των παράδρομων (Μοσχοχωρίου, Μακρυχωρίου, Πυργετού) τουλάχιστον μέχρι να κατασκευαστούν και να συντηρηθούν οι παράδρομοι.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news