facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε η 30χρονη Στέλλα Αντωνίου, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η κατηγορούμενη συνελήφθη σήμερα το πρωί (23/10/2014) στη Δημητσάνα, για παραβίαση περιοριστικών όρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα μέσα του περασμένου Ιουλίου η Αντωνίου είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη και πάλι για τον ίδιο λόγο.

Η Στέλλα Αντωνίου γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είχε δραστηριοποιηθεί στον αντιεξουσιαστικό χώρο αλλά ουδέποτε είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές.

Ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω της προσωπικής σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Σακκά. Συνελήφθη στα τέλη του 2010 καθώς έναν χρόνο νωρίτερα νοίκιασε με τη βοήθεια της μητέρας της το διαμέρισμα στην Καλλιθέα, μέσα στο οποίο βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων.

Η 30χρονη, η οποία είχε προφυλακιστεί κατηγορούμενη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, είχε αφεθεί ελεύθερη για λόγους υγείας, με τον όρο να μην απομακρυνθεί από τον τόπο διαμονής που είχε δηλώσει, δηλαδή την Αθήνα.

newsbomb

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news