facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αποζημίωση για τους πληγέντες από τις πλημμύρες - Εντολή για αποδέσμευση χρημάτων τη Δευτέρα

Εντολή για άμεση αποδέσμευση των χρημάτων που είναι αναγκαία για κάθε δήμο που επλήγη από τις πλημμύρες θα δοθεί στο υπουργείο Οικονομικών τη Δευτέρα, όπως δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, για τη σύσκεψη μετά από τις καταστροφές που προκάλεσε στην Αττική η σφοδρή κακοκαιρία.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, θα αποζημιωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα εκείνοι που υπέστησαν ζημιές. «Το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσει μια αναλυτική καταγραφή ζημιών, η οποία και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα», δήλωσε ο κ. Σαμαράς. «Τη Δευτέρα έχει δοθεί εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να αποδεσμεύσει αμέσως τα χρήματα που είναι αναγκαία για κάθε πληγέντα δήμο. Κι επομένως, θα αποζημιωθούν εκείνοι οι οποίοι έχουν υποστεί αυτές τις καταστροφές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», πρόσθεσε.

Ακόμη, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι περιμένει την εισήγηση των υπηρεσιών για παρεμβάσεις στα αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές «όπου μια ζωή βλέπουμε να δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα. Λόγου χάρη στα σύνορα Περιστερίου και Ιλίου, στην περιοχή Ρουπάκι ή στη Θηβών, στα όρια της Κοκκινιάς ή στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι».

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news