facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

"Φρούριο" θυμίζει το Ηράκλειο - Κάγκελα παντού...! (φωτο)

"Φρούριο" θυμίζει απο το μεσημέρι της Δευτέρας το Ηράκλειο, καθώς τα συνεργεία του δήμου τοποθετούν τα ειδικά κιγκλιδώματα εν όψει την αυριανής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Φαίνεται πως ο φόβος για πιθανά επεισόδια δεν έχει αποκλειστεί απο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και αστυνομία καθώς η 25η Μαρτίου του 2012 -όταν και αναβλήθηκε η παρέλαση- δεν έχει ξεχαστεί παρά το γεγονός ότι μιλάμε για δυο εντελώς διαφορετικές εποχές, αναφορικά με την ποσότητα και την σφοδρότητα των κοινωνικών αντιδράσεων.













Πιο συγκεκριμένα, δεκάδες κάγκελα από την λεωφόρο Δημοκρατίας, όπου και θα ξεκινήσει η παρέλαση, μέχρι και την πλατεία Ελευθερίας, μερικά μόλις μέτρα απο το άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη, εκεί δηλαδή όπου θα γίνουν οι καταθέσεις στεφάνων και οι ομιλίες, θα "προστατεύουν" επίσημους και συμμετέχοντες στην παρέλαση.









Όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό υλικό, οι σιδερόφρακτες κατασκευές (αντίστοιχες υπήρχαν μεχρι πρόσφατα επί καθημερινής βάσης εξω απο το ελληνικό κοινοβούλιο) έχουν καταλάβει κατά μήκος τα πεζοδρόμια και από δύο ρεύματα της λεωφόρου Δημοκρατίας (τι ειρωνία...) ενώ στην πλατεία Ελευθεριας (επίσης τι ειρωνία...) σχηματίζουν ένα μεγάλο τετράγωνο.

flashnews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news